Hoofdgebouw

Hoofdgebouw:
Bosgouw 235     1352 GW Almere
Tel. 036-5312332


Directeur:
Adriana Böekling
Adjunct directeur:
Madelon Goores
 Dependance:
Uithof 1   1353 XA Almere
tel. 0652482090

Postadres:
Postbus 50132     1305 AC Almere


Volg ons op twitter
en op facebook
of schrijf iets in ons gastenboek

  Ouderraad  

De ouderraad: wie zijn wij?

Het ouderraad team van OBS De Flierefluiter,  bestaat uit de volgende ouders en teamledem (zie leden Ouderraad):

 Lijkt het u leuk om als hulpouder ook deel uit te maken van de ouderraad? Reageert u dan op de hulpouder oproepen die via de ouderraad website of als bijlage van het Flierefluiternieuws op de website vermeldt worden.

 Hebt u vragen aan de ouderraad of heeft u ideeën of opmerkingen? U kunt ons natuurlijk altijd persoonlijk aanspreken op school, een berichtje achterlaten in ons postvakje in de administratiekamer of reageren via het ideeën en opmerkingen formulier op de website.

 Wat doet de ouderraad?

De ouderraad zet zich, in samenwerking met het team van leerkrachten, in voor allerlei activiteiten in en rondom school. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de kinderboekenweek, het sinterklaasfeest, kerst, de avond vierdaagse, sportevenementen, het afscheid van groep 8 en diverse overige projecten die met school te maken hebben. Zonder de ouderraad en de hulp van actieve hulpouders zouden tal van activiteiten niet mogelijk zijn om te organiseren.

Waar doen wij dit allemaal van?

 Wij beheren dan ook uw ouderbijdrage!

Hiermee bekostigt de ouderraad allerlei extra's op school, waarvoor binnen het normale schoolbudget geen geld is. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan iets lekkers voor de kinderen bij sportevenementen, de avondvierdaagse, de cadeautjes voor het Sinterklaasfeest, feestversiering etc. De afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld ook een financiële bijdrage geleverd aan de veiligheid door het aanschaffen van de Uppie polsbandjes, hebben we luizenzakken aangeschaft en gedeeltelijk de renovatie van het schoolplein en het plaatsen van allerlei nieuwe speeltoestellen op ons plein mogelijk gemaakt. Ook heeft de ouderraad de school geluidsapparatuur geschonken waarvan o.a. tijdens de maandoptredens en de afscheidsmusical van groep 8 met veel plezier door de kinderen gebruik wordt gemaakt.

Voor dit schooljaar is de ouderbijdrage als volgt vastgesteld:

Voor het eerste kind uit het gezin 32.50
voor het tweede kind uit het gezin 30.00
voor elk volgend kind uit het gezin 27.50

Elk oudste kind uit het gezin krijgt begin van het schooljaar een brief mee met daarop het totaalbedrag voor het gezin. Wij maken geen gebruik van acceptgiro's en vragen u daarom uw bijdrage zelf over te schrijven naar de girorekening van de ouderraad. Ons rekeningnummer is ING-bank 1994118 t.n.v. Ouderraad OBS de Flierefluiter te Almere.

 De ouderbijdrage is niet verplicht maar geeft ons wel de mogelijkheid om allerlei leuke dingen te doen voor uw kind(eren)! We doen dan ook ons best om de ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden. Zo blijft de bijdrage voor ieders portemonnee betaalbaar en dragen we als ouders samen bij aan de extra's voor onze kinderen.

Dit is ook de reden waarom we u ook herinneringsbrieven sturen en u persoonlijk aanspreken als we uw bijdrage nog niet hebben mogen ontvangen.

 Ideeën en/of opmerkingen?

 Hebt u misschien een idee, opmerking of klacht die u onder onze aandacht wil brengen? Stuur ons dan een e-mail via Basisschoolnet. Wij zullen dit dan bespreken en naar u terugkoppelen.

Met vriendelijke groet,

De ouderraad
o.b.s. de Flierefluiter
Bovenkant formulier

Onderkant formulier
©  2015 obs de Flierefluiter